Empori cms

EMPORI är ett mycket användarvänligt verktyg när du vill redigera din webbplats. Inga förkunskaper krävs. All redigering, text och bild, kan ni enkelt göra själva direkt på er egen webbsida resultatet visas direkt på sidan utan förhandsgranskning. 

Redigera text själv – layouten anpassas automatiskt

Även till exempel kartor går smidigt att lägga till och ta bort. Innehållet skyddas och sparas automatiskt.

Tack vare responsiv design anpassas layouten automatiskt till alla slags skärmar – från stationära datorer till minsta smartphone, både Android och iPhone.

Dynamiskt

Dra och släpp funktioner på sidan, det ger Er full kontroll att förändra utseendet på sidan. För Er som vill bygga upp och anpassa dina landningssidor, nyhetsbrev, kampanjer med färdig designande funktionsblock. Dra och släpp sidor för att enkelt flytta en sida i strukturen.

Byt bild i Empori CMS

Sökmotoroptimering

Vi skapar mallar med de bästa förutsättningarna för att sidorna skall visas på Google. Sidor skapas alltid med huvudrubrik, titel, beskrivning, bilder har alternativtext. Möjlighet att skapa unika korta url: er till sida exempelvis/shop. Notiser som hjälper Er att sökmotoranpassa webbsidan under arbetes gång. Kontrollera sökord enkelt med inbyggd SEO analys.

Responsiv design

Responsiv design, responsiv webb, responsiv webbdesign eller lyhörd design. Kärt barn har många namn.

Den grundläggande idén med responsiv design är att webbplatsen automatiskt anpassar utseendet efter enheten, oavsett om det är en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Empori CMS är från grunden utvecklat för att hantera den här typen av webbdesign, vilket innebär minimalt extra redaktörsarbete för att nå alla typer av enheter.